Hipertónia tankönyvek. Hasonló könyvek

A belgyógyászat alapjai 1. | Digitális Tankönyvtár Hipertónia tankönyvek

Bővebb ismertető Termékadatok Bolti készlet Vélemények Bővebb ismertető Hazánkban több mint 3 millió hipertóniás, ezer cukorbeteg és ezer vesebeteg él.

hipertónia tankönyvek

Ezen betegek ellátásában az alapellátásban dolgozóknak is jelentős szerep jut. Magyarországon szeptemberében már több mint en éltek transzplantált vesével, közel 12 betegnél történt vesepótló kezelés, és évenként közel új beteg szorul erre.

hipertónia tankönyvek

Kötetünk nem átfogó tankönyv, s nem törekedtünk arra sem, hogy hipertónia tankönyvek szűk szakterületet érintő összefoglalót állítsunk össze.

Az esetek bemutatásával a fontos ismeretek mellett az orvosi gondolkozásunk átadása volt célunk, ami hozzáadott értéket képvisel a belgyógyászat, hipertonológia, nefrológia elmélyült tudására alapozva.

hipertónia tankönyvek

A bemutatott esetek rámutatnak az egyénre szabott kezelés fontosságára, a komplex, rendszerszemléletű orvoslás szükségességére. A családorvosok, belgyógyászok, illetve számos specialista mellett természetesen a szakvizsgákra készülők és az orvostanhallgatók számára is hasznos lehet az összeállítás.

hipertónia tankönyvek

Termék adatok.

Fontos információk