Állategészségügyi szívprobléma, Megállapításunk

Élelmiszerbiztonság

állategészségügyi szívprobléma

Aggódva az állatok takarmányának egészségre gyakorolt hatásától, a Kék-Fehér-Szív gazdák elkötelezték magukat arra, hogy hagyományos, változatos étrenddel etetik állatainkat, különös tekintettel olyan gabonafélékre és magvakre, amelyek természetes Omega 3-ban gazdagok, így az állatok jobb egészségét szolgálják! Megállapításunk Manapság a legtöbb haszonszállat nagyon egyoldalú, alacsony diverzitású takarmányt kap: kukorica, búza, szójabab… Helyettük itt a győztes recept, amitől az állatok hatalmasok lesznek!

A Kék-Fehér-Szív -nél úgy gondoljuk, állategészségügyi szívprobléma visszatérhetünk a mai igényekhez igazított, erényes mezőgazdasági gyakorlatokhoz. Az állatok takarmányának sokszínűsítése és kiegyensúlyozása több zöldséggel, hüvelyesekkel, elfelejtett, tápanyagban gazdag magokkal azt eredményezi, hogy jobb egészséget biztosítunk számukra, miközben megőrizzük magunk és bolygónk egészségi állapotát!

állategészségügyi szívprobléma

Figy elmbe veszi az állatjólét egyéb normáit Tiltja pálmaolaj használatát Állategészségügyi szívprobléma korlátozza a nagymennyiségű akár GMO-mentes behozatalból származó szójabab felhasználását az állatok takarmányozásában, mert az hátrányosan érinti a takarmány-változatosságot.

Helyette támogatja a helyben termelt fehérjeforrások felhasználását, ami jó hatással van a talaj egészségére.

Minden szintetikus, kémiai eredetű exogén adalékot kerülni kell Az antibiotikumok korlátozása a tenyésztésben a valóban beteg állatokra.

állategészségügyi szívprobléma

Magunkról Egy mezőgazdaság, ami tiszteletben tartja az állatokat, a talajt, és természetes élelmiszerekkel őrzi meg egészségünk.

Fontos információk